Hvem er bag Join Your Dream?


Mit navn er Elias Ehrhardt og jeg er certificeret Master Coach ved NLP huset i København. Far til en skøn pige født i 2019 og med en fantastisk kvinde fra 1983 ligesom mig. Coaching gjorde det muligt for mig at tiltrække kvinden i mit liv.

Jeg har lavet dette forum, fordi jeg gerne vil hjælpe dig til at leve dit drømme liv, imens jeg gør det samme. Jeg ønsker at skabe positive resultater med dig fordi det gør mig glad.

Hvad enten du ønsker at vækste din virksomhed til 100 millioner, eller mere kærlighed i dit liv, så er mit mål at det sker ved hjælp af mit forum.

Jeg elsker også at skrive og arbejde ved computeren imens jeg er alene eller når min familie er lige i nærheden. Takket være min tid på kontant hjælp fra langt tilbage har jeg lært at skrive blindskrift på tastaturet og det gør det at skrive til en lej. Jeg har endda et klart billede af en ung kvinde fra min HF tid der skrev så hurtigt på computeren og jeg kunne ikke begribe hvordan det var muligt. Nu gør jeg det samme.

Det har altid været naturligt for mig at lytte til folk som har haft en masse på hjertet, hvad end de havde det godt eller skidt. Jeg fandt ud af at jeg er god til at lytte aktivt og stille åbne coachende spørgsmål naturligt og da jeg fik teori, kombineret med praksis på uddannelse skete der noget fantastisk. Jeg fandt mit kald og blev super skarp.

Et af temaerne på uddannelsen var blind coaching som går ud på at jeg kan coache dig uden at vide hvad det handler om. Eller speed coaching som viste mig at jeg kan coache folk på 5 minutter. Som coach behøver du ikke nødvendigvis en masse konkrete informationer eller lang tid.

Jeg tænker det som en god udfordring at coache folk på skrift online i forum, og på den måde skabe lige så stor værdi som man kan ansigt til ansigt. Jeg synes dog stadig at det er meget unikt at mødes med folk til coaching, da du kan opleve fantastiske metoder som kun kan laves fysisk.

Jeg er sikker på du når frem til de svar du søger på Join Your Dreams Forums, hvis du tager det første skridt og deler det du har på hjertet.

Den bedste hilsen
Elias Ehrhardt